Uudenmaan alueella - ilmainen sohvan kuljetus

3LT Kalusteet

Sohvan korjaus palvelu
Sohvan korjaus palvelu

  Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainos- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. View more
Cookies settings
Hyväksyn
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten 3LT Kalusteet käsittelee asiakkaidensa (jäljempänä myös ”rekisteröity”) henkilötietoja. 3LT Kalusteet on koska tahansa oikeus päivittää tätä tietosuojaselostetta tarpeelliseksi katsomallaan tavalla ja tiedottaa tehdyistä olennaisista muutoksista rekisteröityjä. Rekisterinpitäjä 3LT Kalusteet Y-tunnus: 3376769-7 Angervontie 2 Kerava Rekisteriasioiden yhteystiedot Angervontie 2 Kerava Puhelin: 0408318130 Sähköposti: [email protected] Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja käsittelyperuste Asiakasrekisteriin sisältyvien tietojen henkilötietojen käsittely perustuu 3LT Kalusteet ja sen tytäryhtiöiden oikeutettuun etuun ja asiakassuhteeseen. Tietojen käsittely on tarpeen asiakkuuksien hoitamiseksi, liiketoiminnan kehittämiseksi, paremman asiakaskokemuksen varmistamiseksi kaikissa kanavissa ja markkinointiviestinnän hoitamiseksi. Asiakkaan suostumuksella, siltä osin kun suostumus tarvitaan, rekisteriä käytetään myös uutiskirjeiden, tapahtumakutsujen ja tiedotteiden lähettämistä varten. Rekisterin tietosisältö Asiakasrekisteriin tallennetaan vähintään ne asiakkaan tiedot, jotka asiakas on antanut uutiskirjeen tilaamisen tai oston yhteydessä. Rekisteriin tallennetaan myös käyttäjän itsensä tai 3LT Kalusteet lisäämät tai päivittämät tiedot. Rekisterissä voidaan käsitellä seuraavia tietoja: Etu- ja sukunimi/-nimet, sukupuoli, syntymäaika, asiointikieli Yhteystiedot: laskutusosoite, toimitusosoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet Yrityksen nimi ja Y-tunnus (jos kyseessä yritys) Markkinointilupaan liittyvät tiedot: lupa tai kielto Ostoihin liittyvät tiedot: asiakasnumero, ajankohdat, tilatut tuotteet ja palvelut, toimitustapa, tieto maksutavasta*, reklamaatiot ja muu asiakasviestintä Nousukausirahoituksen luottohakemus tallennetaan ja arkistoidaan kirjanpitolain vaatimusten mukaisesti Asiakkaan tilinumero (vain tilanteissa, joissa asiakkaalle tarvitsee palauttaa rahaa tilille) Markkinointiin liittyvät tiedot: kuten kohdistetut toimenpiteet ja osallistumistiedot kilpailuihin ja tapahtumiin Rekisteröidyn itse ilmoittamat ja palveluiden käytöstä pääteltävät tiedot ja kiinnostuksen kohteet Käyttäjätunnus ja salasana Vepsäläisen sähköisiin palveluihin * 3LT Kalusteet ei ikinä tallenna pankkitunnusten, maksu- tai luottokorttien henkilökohtaisia tunnuksia tai tietoja. Säännönmukaiset tietolähteet Rekisteröityä koskevia tietoja kerätään pääasiallisesti rekisteröidyltä itseltään, 3LT Kalusteet järjestelmistä ja palveluista, joita rekisteröity käyttää sekä erilaisten markkinointitoimenpiteiden yhteydessä. Tietoja voidaan myös kerätä ja päivittää yhteistyökumppaneiden rekistereistä sekä henkilötietoja koskevia palveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, pois lukien seuraavat poikkeukset: viranomaisille lainsäädännön edellyttämällä tavalla tai yritysjärjestelyiden yhteydessä, mikäli 3LT Kalusteet myy tai järjestelee liiketoimintaansa. 3LT Kalusteet hyödyntää liiketoiminnassaan myös yhteistyökumppaneita ja tarvittaessa väliaikaisesti siirtää tietoturvallisesti asiakasrekisterin tietoja prosessoitavaksi, ja näissä tapauksissa kolmannen osapuolen haltuun siirretyt tiedot tuhotaan asianmukaisesti. Yhteistyökumppanit käsittelevät tietoja aina 3LT Kalusteet lukuun, eikä niille muodostu omaa henkilörekisteriä luovutetuista tiedoista. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Tietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole henkilötietojen käsittelyn tarkoituksien tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, jolloin tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia. Henkilötietojen säilytysaika 3LT Kalusteet käsittelee rekisteröityjen henkilötietoja asiakassuhteen ajan tai uutiskirjeen tilauksen tai muun palvelun voimassaolon ajan. Tietoja voidaan säilyttää myös lainsäädännön nimenomaisesti edellyttämä tai lakisääteisten tai sopimusvelvoitteiden toteuttamisesta johtuva pidempi aika perustuen esimerkiksi takuuvelvoitteisiin. Rekisterin suojauksen periaatteet Asiakasrekisteriä säilytetään järjestelmissä, jotka ovat suojattu henkilökohtaisilla salasanoilla ja palomuurein asianmukaisesti tietoturva-alan yleisten periaatteiden mukaisesti. Manuaalisesti käsiteltävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin vain asianomaisilla on pääsy. Asiakasrekisteriin on pääsy vain niillä 3LT Kalusteet työntekijöillä, joiden työtehtävä tätä edellyttää.
Rekisteröidyn oikeudet Rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseen liittyvällä perusteella koska tahansa vastustaa henkilötietojensa käsittelyä. Jos rekisteröity vastustaa henkilötietojensa käsittelyä, se johtaa siihen, ettei 3LT Kalusteet välttämättä voi tarjota palveluitaan rekisteröidylle. Lisäksi rekisteröidyllä on soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti koska tahansa oikeus: saada pääsy henkilötietoihinsa; vaatia epätarkkojen ja virheellisten henkilötietojensa oikaisemista tai täydentämistä; vaatia henkilötietojensa poistamista; saada henkilötietonsa sähköisessä muodossa ja oikeus siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle lainsäädännön asettamien edellytysten täyttyessä; ja vaatia henkilötietojensa käsittelyn rajoittamista. Rekisteröidyn on tehtävä oikeuksiensa toteuttamista koskeva pyyntö yllä määritellylle yhteyshenkilölle. Vepsäläinen voi kieltäytyä rekisteröidyn pyynnön toteuttamisesta tietosuojalainsäädännön mukaisella perusteella. Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos hän katsoo 3LT Kalusteet käsitelleen henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vastaisesti.
Save settings
Cookies settings